Notícies i actualitat Campiones de Catalunya

El darrer 20 de gener es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs Sub16 d’atletisme a Sabadell. En categoria femenina, la secció del Club Muntanyenc de Sant Cugat, va aconseguir el primer lloc, proclamant-se campiones de Catalunya.

La victòria de l’equip, que compta amb Asmon com a patrocinador, va ser rotunda, amb una clara avantatge amb el segon club classificat, l’Avinent Manresa.

El club va estar present en molts podis durant el campionat; destaquen les actuacions individuals de Nerea Pérez, campiona de Catalunya en la prova de salt d’alçada, Clàudia Alarcón, primera classificada en perxa  i Noa Rodríguez, també campiona als 3000 metres marxa.

En categoria masculina, el Club va assolir un meritori 5è lloc i dos ors individuals en les proves de 3000 metres marxa i 1000 metres, proclamant a Nil Cases i José Gonzàlez com a campions de Catalunya.

El Club Muntanyenc Sant Cugat, amb més de 1700 socis i 70 anys d’Història, segueix creixent i formant atletes que destaquen a nivell nacional. Felicitem tots els atletes, entrenadors, col·laboradors i voluntaris de la secció pel seu gran paper en aquests Campionats de Catalunya en pista coberta.